Gå til forsiden

 Genfind kærligheden!

 Her er et par gode råd, hvordan i kan genfinde kærlighed.
 Bliv hypnotiseret til at elske og genforelske dig i den samme person!

   

 

 Du og din partner kan altid blive hypnotiseret til at blive genforelskede i hinanden!

 1. Undgå penge relaterede diskussioner.

 • Finansielle spørgsmål er kernen i mange diskussioner i et ægteskab. I sådan et tilfælde er penge eksempelvis et emne, som man ikke taler om. Man kan ikke ignorere finansielle emner helt - det vigtigt at sikre, at begge parter er på den samme side for at undgå de sædvanlige diskussioner. Få talt ud om tingene en gang for alle, og lav en plan over jeres finanser.

 2. Lær at tilgive.

 • Genkender du dette? 
 • Du var meget mere villig til at tilgive din mand eller din kone? I de første par uger efter at have sagt "JA", kunne din partner ikke gøre noget forkert? 
 • Derefter virkede din partners mangler og fejl pludselig forstørret. Tænk igen tilbage til den tid, da din partners små fejl var dét som gjorde ham anderledes og det var indtagende og ikke genererende. Du kunne tilgive før og du kan tilgive nu!

 3. Sæt tid af til hinanden.

 • Det er vigtigt at have tid til hinanden! Det kan føles fjollet, men hvis du laver ugentlige datoer med din partner, kan det hjælpe dit parforhold. Afsæt en time om ugen til en intim date og en time om ugen til en følelsesmæssig date. Følelsesmæssig og fysisk kontakt er meget vigtigt i et ægteskab, og det kan godt betale sig at sætte tiden af til det. Denne tid kan bidrage til at undgå virkelig store ægteskabelige problemer. Vær fjollet ligesom, da i var 20 år!

 4. Lav ugentlige møder.

 • Sæt 30-60 minutter af ugentligt for at drøfte hvordan i driver en familie. Lyt til hinanden i 30 min. på skift - uden at afbryde.

 5. Ha` masser af elskov.

 • Fysisk kontakt er vigtig for jeres forhold og ægteskab.

 6. Bliv hypnotiseret til genforelskelse.

 • Det er ingen hemmelighed, at godt elskov opfordrer os til at slappe af, give slip på hverdagens byrder og virkelig lære vores ægtefæller at kende på et følelsesmæssigt og fysisk plan. Det betyder masser af elskov. 
 • På bryllupsrejsen deler par en euforisk følelse, der virkelig trækker dem sammen. I er fokuseret på at have det sjovt, nyder hinanden og udforsker livet sammen som et forenet hold. I må ikke undervurdere betydningen af sexuelt samvær i et sundt, spændende ægteskab.
 • Hvis I begge er enige om, at det kunne være fedt at blive genforelsket i hinanden, kan jeg hjælpe jer med det. Bliv hypnotiseret til at elske! 
  Kontakt mig for dette. Det vil tage en time og jeg vil trylle jeres forelskelse frem igen!

 7. Nyd en fælles interesse.

 • Find noget helt nyt i begge to kan dyrke. Det kunne være massage eller tantra?

 8. Gør noget ud af dig selv.

 • Det gælder mænd og kvinder. Skift garderoben eller skift stilen, så din partner kan se en interessant forandring.

 Held og lykke fra mig

 Lina

 Se vores blog om parterapi ved at klikke her!   


 

 Kontakt
 Parterapeuten Lina Von Bale

 Mail: mail@vonbale.dk
 Web: www.vonbale.dk
 Tlf.: +45 4242 7010 
 eller +45 2736 3833
 Blog: 
http://vonbale.dk/blog/ 


Parterapeut Lina Von Bale tilbyder parterapi, individuel terapi, parterapi rådgivning, terapi til unge par, terapi til single mødre eller fædre, terapi til homoseksuelle, parterapi som coach. Parterapien tilbydes primært i København og Norrdjælland.

CVR: 33280920, mail@vonbale.dk, tel.27363833, reklame, anno 2011